Thane of Hytbold

Sedan jag nådde max-level i Lord of the Rings Online har jag nött endgame-questen i en månad ungefär. All denna nörd-ansträngning gav till slut utdelning och jag fick nu titeln “Thane of Hytbold”. Boss i min egen lilla stad, alltså. Nördigt värre. Precis när belåtenheten satt sig och känslan av “Jaha, vad ska jag göra nu då” började göra sig påmind var det någon vänlig själ som slumpade bort en “Battered Ring of Rohan” på auktion. Vad kan man göra med den, då? I sig är den inget värd, men man kan byta den och 150 låtsaspengar mot en “Tarnished Ring of Rohan” som också är rätt värdelös, men med 150 låtsaspengar och den kan man byta till sig en… osv.
Hur får man dessa låtsaspengar, då? Man får nöta mera, så klart.
De vet hur man håller folk kvar.

Fin liten kåk. Jag tar den.

Fin liten kåk. Jag tar den.

Posted on September 17, 2013 at 18:08 by admin · Permalink
In: Uncategorized

Leave a Reply